Yale Doorman
Enköping

Öppna och stäng dörren tryggt och säkert där hemma med nyckelbricka, kod eller app. Nu kan du skaffa populära Yale Doorman via oss i Larsec-butiken i Enköping. Välkommen in redan idag!

Yale Doorman Enköping - nu kan du skaffa Yale Doorman hos Larsec.


Yale Doorman - låssystemet alla talar om

Med Yale Doorman blir livet enklare: du slipper bekymra dig för borttappade nycklar och kan ge dina gäster eller hantverkaren en tillfällig kod till din ytterdörr. Yale Doorman är enkelt att installera och ännu enklare att använda. Du kan välja att använda en nyckelbricka, öppna med en kod eller med en app. Vad föredrar du?


Så funkar Yale Doorman

Rolf och Ritva i filmen ovan är glada för att de kan åka på semester och slippa oroa sig för ytterdörren där hemma. Yale Doorman är självklart ett godkänt låssystem och skulle en nyckelbricka komma bort är det enkelt att spärra brickan med mobilen. Med hjälp av mobilen håller Malin i filmen också koll på vem som kommer och går i huset. Ett extra plus är att hon ser om barnen kommit hem tryggt efter skolan.

Hör du till dem som ofta funderar på om du verkligen stängde dörren ordentlig när du gick? Med autolåsfunktionen slipper du onödig och gnagande oro. Du slipper också gömma extranyckeln i en sko i trappan som Sara i filmen. Behöver du släppa in någon när du inte själv är hemma ger du helt enkelt en kod i stället, som förfaller så snart personen inte längre behöver ha tillgång till nyckeln.

Kontakta oss om Yale Doorman i Enköping

Kom in till Larsecs butik, eller kontakta oss via telefon eller mejl.

Lär dig mer om Yale Doorman

På Youtube kan du se på olika instruktionsfilmer om Yale Doorman. Har du fler frågor? Hos Larsec finns alltid experter som gärna berättar mer.


886
889