Service och serviceavtal

Vid köp av våra produkter erbjuder vi serviceavtal. För oss spelar det ingen roll om du behöver hjälp en vardag, kväll eller helg, vi ställer ALLTID upp. Om du vill tar vi även över serviceansvaret för ditt kamera-, larm- eller passersystem. Du som har serviceavtal får naturligtvis förtur till service och jour.

Serviceavtal för larm

Vi utför service på ditt larm så du kan känna dig trygg med att det alltid fungerar. Skulle någonting ändå hända och du vill ha hjälp direkt rycker vi ut 24 timmar om dygnet, varje dag, året om.

Serviceavtal för passersystem

Vi utför service på ert passersystem och lås. Du ska alltid kunna känna dig trygg med att det fungerar men skulle någonting hända hjälper vi er med jourutryckning 24/7 om ni så vill.

Serviceavtal för kamerasystem

Utöver att vi servar ditt kamerasystem så att det alltid är i funktion får du tillgång till vår jourtjänst 24/7 om du så önskar.

Extratjänst för ditt kamerasystem
Vår extratjänst gör det möjligt för oss att koppla upp oss på din videoserver om det skulle uppstå problem. För din säkerhet måste du själv uppge ett framslumpat lösenord och ett ID för att vi ska kunna nå din videoserver. Tjänsten gör det också möjligt för oss att hjälpa dig till exempel med att få ut inspelat material eller ifall du vill ha en snabbkurs via telefon.

Tala med oss om våra serviceavtal

Mejla oss eller ring om du har frågor om våra serviceavtal - du är också välkommen att besöka vår butik i Enköping.
807