Säkerhetslösningar restaurang & café
Enköping och Stockholm

När vi går på café är vi ofta ute efter en oas av lugn och ro för att koppla av. Likaså går vi på restaurang för att njuta av god mat tillsammans med släkt eller vänner. Men vad händer om olyckan är framme? Välkommen att kontakta oss om säkerhetslösningar för restaurang och café i Enköping och Stockholm!

Trygghet för både gäster och personal

För att få driva en restaurang eller ett café behöver du rätta dig efter en lång rad bestämmelser och regler för att garantera dina medarbetares och gästers säkerhet. Vi hjälper dig gärna att uppnå kraven, eller att hitta ännu bättre säkerhetslösningar.
Ett inbrott leder inte bara till materiella förluster utan orsakar också obehag hos personalen och stök i form av glassplitter och oreda. Restaurangkök är alltid förenade med en viss brandrisk och ett bra brandlarm är därför en nödvändighet. Vi kan även hjälpa dig med till exempel överfallslarm i kassan, rörelsedetektor och uppkoppling till larmcentral. Vad kan du förbättra i dina lokaler idag?

Säkerhetsprodukter och tjänster för restaurang och café

Läs mer om våra produkter under Vårt utbud:
  1. Nyckelfria system
  2. Kameraövervakning
  3. Brandlarm / utrymningslarm
  4. Inbrottslarm
  5. Lås

Service

När du beställer någon av våra säkerhetslösningar för restaurang och café erbjuder vi dig ett serviceavtal för att du alltid snabbt ska kunna få hjälp. Läs mer om våra olika avtal under Service.

Tala med vår expert

Vi på Larsec i Stockholm och Enköping hjälper dig att ta fram säkerhetslösningar för restaurang och café som passar just era behov. Du är också välkommen att besöka vår butik i Enköping.
870
875