Säkerhetslösningar handel & butik
Enköping och Stockholm

Det börjar med en knappnål och slutar med en silverskål enligt ordspråket - butiker runt om i Sverige utsätts för både snatterier, stölder, inbrott och rån. Därtill behöver handeln skydda sig mot brand, hot och våld. Välkommen att kontakta oss om säkerhetslösningar för handel och butik i Enköping och Stockholm!

Trygga personal, varor och dina kunder

Utmaningarna inom handeln är stora eftersom det är en särskilt utsatt sektor. Här kan vi hjälpa dig att hitta smarta sätt att öka säkerheten. Ofta är en kombination av avskräckande och förebyggande lösningar att rekommendera. Det kan handla om kameraövervakning och högljudda inbrottslarm för att avskräcka tjuven, kombinerat med glasförstärkning och jalusier för att förhindra inbrott. Med ett överfallslarm känner personalen också mindre oro för att en dag råka illa ut.
Hur ser det ut i dina butikslokaler? Kanske är ett riktigt bra passersystem vad du behöver allra mest. En av fördelarna är att du därmed effektivt hindrar obehöriga att ta sig in på lager och i personalutrymmen. Du slipper också oroa dig för nycklar som kan komma bort och kan integrera inbrottslarm, brandvarning och kameraövervakning på ett effektivt sätt.

Säkerhetsprodukter och tjänster för handel och butik

Läs mer om våra produkter under Vårt utbud:
  1. Nyckelfria system
  2. Kameraövervakning
  3. Brandlarm / utrymningslarm
  4. Inbrottslarm
  5. Lås

Service

När du beställer någon av våra säkerhetslösningar för handel och butik erbjuder vi dig ett serviceavtal för att du alltid snabbt ska kunna få hjälp. Läs mer om våra olika avtal under Service.

Tala med vår expert

Vi på Larsec i Stockholm och Enköping hjälper dig att ta fram säkerhetslösningar för handel och butik som passar just era behov. Du är också välkommen att besöka vår butik i Enköping.
870
876