Säkerhetslösningar bygg & anläggning
Enköping och Stockholm

Inbrott, stölder och falsklarm är vanliga problem på byggen. Detta leder till höga driftkostnader som kan minskas med smart teknik. Välkommen att kontakta oss om säkerhetslösningar för bygg och anläggning i Enköping och Stockholm!

Förbättra bevakningen och få ner onödiga kostnader

Byggställningar som står och svajar och presenningar som fladdrar i vinden leder ofta till onödiga larmutryckningar. När inbrottstjuven slår till går däremot ofta inget larm, därför att det är lätt att ta sig in på byggarbetsplatser nattetid. Hur ser det ut med säkerheten på dina byggen och anläggningar?

Vi tittar gärna närmare på dina behov av förbättrad säkerhet och erbjuder skalbara säkerhetslösningar. Kanske behöver du bara komplettera med bättre inbrottslarm eller containerlås. Eller så kanske du behöver installera ett distansstyrt passersystem, komplett med kameraövervakning, rörelsedetektor och självklart även brandlarm. Vad du än väljer har du mycket att vinna på förbättrad säkerhet.

Säkerhetsprodukter och tjänster för bygg och anläggning

Läs mer om våra produkter under Vårt utbud:
  1. Nyckelfria system
  2. Kameraövervakning
  3. Brandlarm / utrymningslarm
  4. Inbrottslarm
  5. Lås

Service

När du beställer någon av våra säkerhetslösningar för bygg och anläggning erbjuder vi dig ett serviceavtal för att du alltid snabbt ska kunna få hjälp. Läs mer om våra olika avtal under Service.

Tala med vår expert

Vi på Larsec i Stockholm och Enköping hjälper dig att ta fram säkerhetslösningar för bygg och anläggning som passar just era behov. Du är också välkommen att besöka vår butik i Enköping.
870
874