Säkerhetslösningar brf & flerfamiljshus
Enköping och Stockholm

Att känna sig trygg i hemmet är en grundförutsättning för att du ska må bra. Ändå är det långt ifrån en självklarhet och här finns mycket du som ansvarig för fastigheten kan göra för att skapa en bättre boendemiljö. Välkommen att kontakta oss om säkerhetslösningar för brf och flerfamiljshus i Enköping och Stockholm!

Trygga fastigheter ger lägre kostnader

Portkod, passersystem och kameraövervakning bidrar till större trygghet för de boende. Samtidigt som färre obehöriga kan ta sig in förebygger det också nedskräpning och skadegörelse. Det i sin tur håller kostnaderna nere, liksom brandvarning, inbrottslarm med mera. Vad behöver ni förbättra med tanke på säkerhet hos er?

Säkerhetsprodukter och tjänster för brf och flerfamiljshus

Läs mer om våra produkter under Vårt utbud:
  1. Nyckelfria system
  2. Kameraövervakning
  3. Brandlarm / utrymningslarm
  4. Inbrottslarm
  5. Lås

Service

När du beställer någon av våra säkerhetslösningar för brf och flerfamiljshus erbjuder vi dig ett serviceavtal för att du alltid snabbt ska kunna få hjälp. Läs mer om våra olika avtal under Service.

Tala med vår expert

Vi på Larsec i Stockholm och Enköping hjälper dig att ta fram säkerhetslösningar för brf och flerfamiljshus som passar just era behov. Du är också välkommen att besöka vår butik i Enköping.
870
871