Larsec - säkerhetstjänster sedan 1996 - Nu ett företag i finlarmgruppen

Vår affärsidé är att skapa säkra arbetsplatser men även trygga och säkra hem. Det har vi gjort i många år och specialiserat oss på skräddarsydda lösningar för företag och myndigheter. Larsec finns i Enköping och Stockholm - välkommen att kontakta oss om våra säkerhetstjänster du också.

Finlarmgruppen Logotyp

Säkerhetstjänster för de flesta branscher

Vi levererar det mesta inom säkerhet för alla typer av lokaler, från ax till limpa. Oavsett om du arbetar inom ett privat företag eller förening, vård och omsorg, inom industrin, handeln eller i restaurangbranschen har vi professionella produkter och system från de bästa leverantörerna inom säkerhet. Hos oss hittar du bland annat:

Bra kvalitet till bra pris

Larsec säljer produkter från högkvalitativa leverantörer och tar hand om helheten, med paketlösningar för just dina behov. Det ingår i vårt kvalitetstänk, att leverera bra produkter som vi kan stå för och gå i god för, så att du som kund blir nöjd.

Certifierade installatörer

Vi är certifierade RCO-installatörer för passersystem med larm och tvättbokning.

Butik och kontor i Enköping

Larsecs kunder finns i första hand inom Uppsala län och Stockholms län men även i andra delar av Sverige. Vi har kontor och butik i Enköping. 

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kvalitetspolicy Larsec

Vi sätter kunden först. Vi vill bry oss om våra kunder som våra kompisar.

För att uppnå detta har vi tre principer vi lever efter.
  1. Vi håller tempot – levererar så snabbt vi kan utifrån den tidplan vi satt tillsammans med kunden.
  2. Vi håller vad vi lovar.
  3. Vi är lyhörda, vi ska förstå kunden, kunden ska förstå oss.
Kravet vi har på oss själva är att ständigt ha dessa principer som grund och systematiskt göra vad vi kan för att de ständigt ska uppfyllas.

Vårt arbete kännetecknas av ett omfattande säkerhets- och servicetänkande, flexibilitet och en ständig strävan efter att bli bättre. Detta gör att vi hela tiden utvärderar vår arbetsprocess och metod för att ständigt förbättra oss.


Lars Englundh, Tidigare VD AB/ Larsec
808