Lås
Enköping och Stockholm

För att hålla tjuven borta krävs professionella lås, med eller utan nycklar. Vi säljer och monterar allt inom lås i samarbete med auktoriserad låssmed. Välkommen att kontakta oss om lås i Enköping och Stockholm!

Vi har lås till alla dörrar ... och fönster

Lås till ytterdörrar, lås till innerdörrar, lås till fönster, mekaniska lås eller elektroniska. Vilken typ av lås behöver du? Vi hjälper dig med en helhetslösning som garanterat kommer att förbättra säkerheten på din arbetsplats eller där hemma. Kanske är ett nyckelfritt låssystem det du egentligen behöver - eller en kombination av kodlås och nyckellås.

Elektroniska eller mekaniska lås?

Bra lås är säkra, oberoende av om de är mekaniska eller elektroniska. Ett mekaniskt lås är den enklaste och traditionella varianten medan elektroniska lås är bekväma och går snabbt att låsa. Du kan också kombinera elektroniska lås med nyckelfria system och därigenom få en mycket bättre koll på vem som kan gå in och ut genom dörren. Läs mer om detta på sidan om nyckelfria system.

Tala med vår expert om lås

Vi på Larsec i Stockholm och Enköping hjälper dig att välja den typ av lås som passar era behov bäst. Kontakta oss för offertförfrågan - du är också välkommen att besöka vår butik i Enköping.
879
884