Kameraövervakning CCTV
Enköping och Stockholm

Förebygg brott och skydda dina tillgångar, personal och privatpersoner med modern videoövervakning. Välkommen att kontakta oss om CCTV kameraövervakning i Enköping och Stockholm!

Bra kameraövervakning har blivit billigare

Den digitala tekniken gör att kostnaderna för CCTV har gått ner betydligt, samtidigt som bildkvaliteten har blivit allt bättre. Du ser därför numera ofta kameraövervakning på skolor och inom vården, på företag, i butiker och nöjeslokaler, hus och hem, inom industrin och på byggarbetsplatser. Användningsområdena är också många, alltifrån att fånga inbrottstjuven på bild till att övervaka ett moment i en produktionsprocess inom industrin. Vad behöver du övervaka?

CCTV ger många fördelar

Idag kan systemen enkelt övervakas på distans och du kan integrera övervakningen med ett passersystem. Några av de många fördelarna är att du kan
  • förebygga och stoppa intrång genom att upptäcka obehöriga via kameran.
  • förebygga skadegörelse.
  • identifiera gärningsmän.
  • upptäcka folksamlingar men skydda personers integritet genom anonymiserade bilder - användbart i till exempel en skolmiljö.
  • övervaka flera områden via samma system.
  • gå tillbaka till händelser vid senare tillfälle.
  • se både stillbilder och film.

Lättare få tillstånd för videoövervakning

Den nya kameraövervakningslagen kom 2013 och sedan dess har det blivit lättare att få tillstånd till övervakning. Precis som tidigare krävs dock tillstånd från Länsstyrelsen för områden dit allmänheten har tillträde, men i vissa fall räcker det med att anmäla installationen. Sekretesskraven har också stärkts och du behöver ha koll på den enskildas rättigheter. Kontrollera vad som gäller med Datainspektionen, eller fråga oss om du är osäker.

Tala med vår expert om kameraövervakning CCTV

Vi på Larsec i Stockholm och Enköping hjälper dig att välja den typ av kameror eller videoservrar som passar just era behov bäst. Du är också välkommen att besöka vår butik i Enköping.
879
881