Brandlarm / utrymningslarm
Enköping och Stockholm

Brandlarm och utrymningslarm är en viktig grund i ditt brandskydd. Kombinerade med bland annat bra rökdetektorer och rätt brandsläckare kan de bidra till att rädda liv och materiella tillgångar. Välkommen att kontakta oss om brandlarm och utrymningslarm i Enköping och Stockholm!

Upptäck branden snabbt med brandlarm

Giftig brandrök och eld sprider sig fort och kan orsaka stora förluster. Som fastighetsägare är du ansvarig för att det finns ett brandskydd i lokalerna. Att personalen vet hur man agerar vid utrymning är däremot något man övar in och som ligger på arbetsplatsens ansvar. Ett brandlarm hindrar inte en brand från att uppkomma eller sprida sig, men det varnar så att branden snabbt kan upptäckas och utrymning påbörjas.

Få ut kunderna snabbt med utrymningslarm

Ett utrymningslarm kan aktiveras manuellt, eller vara kopplat till ett brandlarm. Det är en signal till människor i allmänna lokaler om att en fara hägrar och att platsen behöver utrymmas. Utrymningslarm krävs i till exempel skolor, sjukhus, bibliotek, teatrar, biografer, museer och andra ställen där många besökare vistas samtidigt.

Släck elden snabbt

Tack vare ett bra brandlarm kan även släckningsarbetet påbörjas så snart som möjligt, antingen i egen regi eller av brandkåren som larmas automatiskt via direktlarm. Vi på Larsec levererar kompletta brand- och utrymningslarm enligt SBF 110, samt talat utrymningslarm enligt gällande regelverk. Dessa installeras sedan ihop med en partner som upprättar anläggarintyg.

Tala med vår expert om brandlarm eller utrymningslarm

Vi på Larsec i Stockholm och Enköping hjälper dig att välja den typ av larm som passar just era behov allra bäst. Du är också välkommen att besöka vår butik i Enköping.
879
882